Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Odluka o općinskim porezima Općine Dragalić

Datum objave: 13.04.2017, misljenja.hr
Odluka o općinskim porezima Općine Dragalić objavljena je u Narodnim novinama 35/17., stupa na snagu osam dana od dana objave u »Službenom glasniku« osim odredbi o prirezu porezu na dohodak koje stupaju na snagu 1. svibnja 2017. Ovom Odlukom propisuju se vrste poreza koji pripadaju Općini Dragalić, obveznici plaćanja, porezna stopa i osnovica, visina te način obračuna i plaćanja poreza kako slijedi:
1. prirez porezu na dohodak
2. porez na potrošnju
3. porez na kuće za odmor
4. porez na nekretnine. Prirez porezu na dohodak plaća se po stopi od 10%. Porez na potrošnju plaća se po stopi 3% na potrošnju alkoholnih pića (vinjak, rakiju i žestoka pića), prirodnih vina, specijalnih vina, piva i bezalkoholnih pića u ugostiteljskim objektima, a koji se nalaze na području Općine Dragalić. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice