Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Odluka o kupoprodaji plasmana kreditnih institucija

Datum objave: 30.10.2014, misljenja.hr
Odluka o kupoprodaji plasmana kreditnih institucija objavljena je u Narodnim novinama br. 127/14., stupa na snagu 6. studenog 2014.

Ovom Odlukom određuju se plasmani koji su predmet kupoprodaje, uvjeti za kupoprodaju i povrat plasmana te dokumentacija koju kreditna institucija dostavlja Hrvatskoj narodnoj banci.
Odredbe ove Odluke dužne su primjenjivati sve kreditne institucije sa sjedištem u Republici Hrvatskoj koje su od Hrvatske narodne banke dobile odobrenje za rad.
Odredbe ove Odluke na odgovarajući način primjenjuju se na podružnice kreditnih institucija iz trećih država koje su od Hrvatske narodne banke dobile odobrenje za osnivanje podružnice kreditne institucije iz treće države.
  ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice