Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Odluka o izvješćivanju o izloženosti kreditnih institucija valutnom riziku

Datum objave: 02.06.2014, misljenja.hr
Odluka o izvješćivanju o izloženosti kreditnih institucija valutnom riziku objavljena je u Narodnim novinama br. 66/14., stupa na snagu 30. lipnja 2014.   Ovom Odlukom određuju se način izračuna ukupne otvorene devizne pozicije kreditnih institucija te rokovi i način izvješćivanja Hrvatske narodne banke o izloženosti kreditnih institucija valutnom riziku, primjenjuje se na kreditne institucije sa sjedištem u Republici Hrvatskoj koje su od Hrvatske narodne banke dobile odobrenje za rad i podružnice kreditnih institucija iz trećih zemalja koje su od Hrvatske narodne banke dobile odobrenje za rad.
Uputa za provedbu Odluke o izvješćivanju o izloženosti kreditnih institucija valutnom riziku sastavni je dio ove Odluke. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice