Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Odluka o izmjeni Odluke o porezima Grada Varaždina

Datum objave: 01.08.2019, misljenja.hr
Odluka o izmjeni Odluke o porezima Grada Varaždina objavljena je u Narodnim novinama br. 72/19., stupa na snagu osmoga dana od dana objave u »Službenom vjesniku Grada Varaždina«. U Odluci o porezima Grada Varaždina (»Službeni vjesnik Grada Varaždina« broj 9/17 i 1/18 i »Narodne novine« broj 99/17 i 23/18) mijenja se članak 7. stavak 12. tako da glasi:
»Gradonačelnik može radi poticanja gospodarstva i turizma u gradskoj jezgri Grada, a na temelju mišljenja upravnog odjela nadležnog za gospodarstvo i turizam i Turističke zajednice Grada Varaždina, donijeti zaključak kojim će se osloboditi obrtnike, trgovačka društva i udruge sa sjedištem ili prebivalištem na području Grada Varaždina, plaćanja poreza na korištenje javne površine do 3 m2 za izlaganje i promociju robe i usluga ispred svojih poslovnih prostora.« ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice