Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Odluka o izmjenama Odluke o porezima Grada Požege

Datum objave: 09.05.2020, misljenja.hr
Odluka o izmjenama Odluke o porezima Grada Požege objavljena je u Narodnim novinama br. 55/20., stupa na snagu osmoga dana od dana objave u Službenim novinama Grada Požege, osim odredbi o prirezu na dohodak koji stupa na snagu 1. lipnja 2020. godine.
Ovom se Odlukom mijenja Odluka o porezima Grada Požege (Narodne novine br. 68/17. i 2/18. i Službene novine Grada Požege, broj: 11/17. i 17/17). U članku 5. stavku 1. Odluke, stopa od: »10%«, zamjenjuje se stopom od: »7%« pa se prirez porezu na dohodak plaća po stopi od 7%. U članku 10. stavku 1. Odluke, stopa od: »3%« zamjenjuje se stopom od: »1%« pa se porez na potrošnju plaća po stopi od 1%. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice