Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Odluka o gradskim porezima Grada Varaždinskih Toplica

Datum objave: 10.07.2017, misljenja.hr
Odluka o gradskim porezima Grada Varaždinskih Toplica objavljena je u Narodnim novinama br. 65/17., stupa na snagu u roku od osam dana od dana objave u Službenom vjesniku Varaždinske županije, osim odredaba o prirezu porezu na dohodak koje stupaju na snagu 1. kolovoza 2017. godine. Gradski porezi Grada Varaždinske Toplice su:
1) prirez porezu na dohodak,
2) porez na potrošnju,
3) porez na kuće za odmor,
4) porez na korištenje javnih površina,
5) porez na nekretnine. Prirez porezu na dohodak plaća se po stopi od 10%. Porez na potrošnju plaća se po stopi 3% na potrošnju alkoholnih pića (vinjak, rakiju i žestoka pića), prirodnih vina, specijalnih vina, piva i bezalkoholnih pića u ugostiteljskim objektima koji se nalaze na području Grada Varaždinskih Toplica. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice