Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Odluka o gradskim porezima Grada Novog Marofa

Datum objave: 10.07.2017, misljenja.hr
Odluka o gradskim porezima Grada Novog Marofa objavljena je u Narodnim novinama br. 65/17., stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Službenom vjesniku Varaždinske županije«, osim odredaba o prirezu porezu na dohodak koje stupaju na snagu 1. kolovoza 2017. godine. Ovom se Odlukom propisuju vrste poreza koji pripadaju Gradu Novom Marofu, obveznici plaćanja, porezna stopa i osnovica, stope i visina poreza te način obračuna i plaćanja poreza u skladu sa Zakonom o lokalnim porezima kako slijedi:
1. prirez porezu na dohodak,
2. porez na potrošnju,
3. porez na kuće za odmor,
4. porez na korištenje javnih površina. Prirez porezu na dohodak plaća se po stopi od 10%. Porez na potrošnju plaća se po stopi 3% na potrošnju alkoholnih pića (vinjak, rakiju i žestoka pića), prirodnih vina, specijalnih vina, piva i bezalkoholnih pića u ugostiteljskim objektima, a koji se nalaze na području Grada Novog Marofa. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice