Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Odluka o donošenju Programa dodjele potpora male vrijednosti za sanaciju šteta od potresa poduzetnicima koji obavljaju djelatnosti prerade drva i proizvodnje namještaja na području Sisačko-moslavačke, Zagrebačke i Karlovačke županije

Datum objave: 12.02.2021, misljenja.hr
Odluka o donošenju Programa dodjele potpora male vrijednosti za sanaciju šteta od potresa poduzetnicima koji obavljaju djelatnosti prerade drva i proizvodnje namještaja na području Sisačko-moslavačke, Zagrebačke i Karlovačke županije objavljena je u Narodnim novinama br. 14/21., stupa na snagu 11. veljače 2021. godine. Korisnici ovoga Programa su mikro, mali, srednji i veliki poduzetnici (isključivo trgovačka društva i obrti):
– registrirane djelatnosti prema Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti 2007. – NKD 2007. u područjima: Prerada drva i proizvoda od drva i pluta, osim namještaja; proizvodnja proizvoda od slame i pletarskih materijala (C16) i Proizvodnja namještaja (C31)
– registrirani u Republici Hrvatskoj s proizvodnjom na području pogođenim potresom
– koji su u prosincu 2020. imali aktivnu proizvodnju na području na kojemu je proglašena katastrofa
– koji su u prosincu 2020. imali najmanje dvoje zaposlenih u stalnom radnom odnosu (vlasnik obrta prijavljen na obvezno mirovinsko i zdravstveno osiguranje u svojstvu obrtnika smatra se zaposlenikom)
– koji imaju štetu na proizvodnim kapacitetima nastalu kao posljedica potresa. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice