Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Novi dokument eT-Struktura IE poruke ET405AA za Obrazac MI-MV

Datum objave: 18.09.2018, misljenja.hr
Carinska uprava dala je "Obavijest o objavi novog dokumenta eT-Struktura IE poruke ET405AA kojom se šalje obrazac MI-MV", prenosimo u nastavku: Objavljena je nova verzija dokumenta eT-Struktura IE poruke ET405AA kojom se šalje obrazac MI-MV. Ista se nalazi unutar izbornika e-Trošarine – Tehničke specifikacije. Promjene su pojašnjene unutar samog dokumenta, a odnose se na implementaciju matematičkih kontrola posebnog poreza.
.xsd shema ostaje nepromijenjena.
Primjena sukladno izmijenjenoj strukturi IE poruke počinje u listopadu 2018. godine. Dakle, odnosi se na obrasce mjesečnih izvješća koji se podnose u mjesecu listopadu 2018., a za razdoblje rujan 2018. godine, pa nadalje.   izvor:carina.gov.hr ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice