Ministarstvo turizma RH objavilo je na svojim Internet stranicama:   1. Javni poziv za kandidiranje projekata za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem programa Fond za razvoj turizma u 2013. godini   Predmet Javnog poziva je dodjela sredstava iz Fonda za razvoj turizama - razvoj turističke infrastrukture i očuvanje turističke resursne osnove.
Iz sredstava Fonda za razvoj turizma financirat će se sljedeća područja: Poticanje razvoja javne infrastrukture Očuvanje turističke resursne osnove – turističkih atrakcija
Za dodjelu bespovratnih sredstava Fonda prijaviti se mogu kao predlagatelji projekta: Pravne osobe (Jedinice lokalne i područne/regionalne samouprave, trgovačka društva u njihovom ili državnom vlasništvu, turističke zajednice, javne ustanove nacionalnih parkova i parkova prirode).
Javni poziv je otvoren do 4. 11. 2013. godine.   2. Javni poziv za kandidiranje projekata temeljem   Programa dodijele bespovratnih sredstava u 2013. godini turističkim projektima prihvatljivim za financiranje iz Strukturnih fondova EU „TURISTIČKI PROJEKTI ZA STRUKTURNE FONDOVE“
Predmet ovog javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Ministarstva turizma za sufinanciranje projekata jačanja konkurentnosti hrvatskog turizma kroz pripremu i izradu dokumentacije za projekte razvoja i unapređenja ukupne ponude turističkih destinacija, a koji će se kandidirati za sufinanciranje iz Strukturnih fondova EU.
...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.