Mišljenja.hr

Forum

Seminar+team building

Kreiraj odgovor
  • Sortiraj uzlazno
  • Sortirano je silazno
N/A Postova: 0

Seminar i team building

Seminar i službeni put je OK, ali reprezentacija nije ugošćenje zaposlenika. Team building je primitak u naravi - plaća zaposleniku.
Kako je napisano, sami provodite usavršavanje svojih djelatnika, najam dvorane, opreme, a nakon toga prisilna "razonoda"... Kako ćete dokazati u mogućem nadzoru da sve nije team building, to je na Vama i nema konkretnog univerzalnog odgovora.
U svakom slučaju treba razdvojiti ta dva poslovna događaja, ako to zaista i jesu dva različita poslovna događaja.
Možda ipak razmisliti o daru u naravi (do 400,00 kn s PDV-om) ako to nije već iskorišteno. Prigodna nagrada također se može isplatiti i (ili) u novcu i (ili) u naravi.
Valerie_p Sudionik foruma Postova: 1

Seminar+team building

Pozdrav,
trebam pomoc i savjet kako pravdati dvodnevni put zaposlenika firme.

Prvog dana je polazak iz naseg grada ujutro te popodne seminar vezan uz posao. Drugog dana je team building te povratak kasnije navecer.

Jasno mi je kako nocenje s doruckom stavljam pod putni nalog kao trosak smjestaja. Najam konferencijske dvorane stavljam pod trosak usavrsavanja/osposobljavanja i naisla sam na podatak kako mogu i team building prikazati kao trosak poslovnog usavrsavanja (ispravite me ako grijesim).

Medutim, ono sto mi nije jasno jest kako pravdati putne troskove prijevoza. Unajmiti cemo manji autobus te je u cijenu uracunat \"najam\" sofera, kao i dodatno stajanje za team building. Mogu li ja najnormalnije cjelokupnu cijenu prijevoza podijeliti s brojem radnika i prikazati kao trosak prijevoza u putnom nalogu?

Takoder, poslodavac inzistira da trosak dva rucka i vecere ne.prikazem kao reprezentaciju. Znam da ga kao dar u naravi ne mogu prikazati, ali mi ne pada na pamet kao sta ga moguje prikazati?
Kreiraj odgovor
  • Sortiraj uzlazno
  • Sortirano je silazno
 Povratak