Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

EMCS - nove funkcionalnosti kreiranja i spremanja predloška nacrta elektroničkog trošarinskog dokumenta (nacrta e-TD-a)

Datum objave: 20.02.2017, misljenja.hr
Carinska uprava objavila je na svojoj Internet stranici obavijest korisnicima EMCS web aplikacije za gospodarstvenike o implementaciji nove funkcionalnosti kreiranja i spremanja predloška nacrta e-TD-a.
Nova funkcionalnost daje mogućnost gospodarskim subjektima koji posluju u statusu ovlaštenog držatelja trošarinskog skladišta ili registriranog pošiljatelja (korisnički profil: pošiljatelj) da: kreiraju i spreme predložak nacrta e-TD-a, spreme kao predložak već ranije kreirani e-TD. Nova funkcionalnost ima za cilj olakšati i ubrzati gospodarstvenicima - korisnicima EMCS web aplikacije, poslovni proces podnošenja nacrta e-TD-a. Detaljne upute o načinu korištenja nove funkcionalnosti dostupne su u novim verzijama EMCS priručnika za korisnike za nacionalnu i EU primjenu, u okviru točke 6.5., može se preuzeti niže kao dokument za preuzimanje (PDF). ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice