Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

EMCS faza 3.3 u punoj primjeni na razini EU do 15. veljače 2018. godine

Datum objave: 26.09.2017, misljenja.hr
Carinska uprava obavještava da su sukladno Masterplanu za EMCS (Sustav kontrole kretanja trošarinskih proizvoda), a koji se odnosi na višegodišnje planove razvoja i implementacije ovog sustava na nivou Europske unije,  sve države članice u obvezi planirati razvoj nacionalnih trošarinskih aplikacija.
Sljedeća faza EMCS-a je faza 3.3, a koja treba biti u punoj primjeni na razini EU 15. veljače 2018. godine. Temeljni dokumenti (mogu se preuzeti kao dokument za preuzimenje niže) za razvoj ove faze sustava su: FESS v3.82 (Functional Excise System Specification) DDNEA for Phase 3 v1.92 (Design Document for National Excise Applications) Nadalje, u obavjesti se navodi da će sve relevantne obavijesti i dokumentaciju vezano uz EMCS fazu 3.3 Carinska uprava redovno objavljivati na svojim internetskim stranicama. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice