Uprava za politiku javne nabave nastavlja s praksom neposredne razmjene mišljenja, znanja i odgovorima na Vaša pitanja od strane savjetnika za sustav javne nabave.
Pozvani ste na „Dan otvorenih vrata“ Uprave za politiku javne nabave Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta u petak 29. rujna 2017. godine od 9,00 – 12,00 sati, na adresi:
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta
Ulica grada Vukovara 78
10 000 Zagreb U želji da djelatnici Uprave za sustav javne nabave što kvalitetnije organiziraju „Dan otvorenih vrata“, molba je da svoje sudjelovanje obavezno najavite na adresu elektroničke pošte vesna.jurina@mingo.hr .
Kako bi se što učinkovitije organizirali posjeti tri su termina za dolazak u Upravu: 9 sati 10 sati 11 sati te u prijavi treba naznačiti termin za koji se prijavljujete i navesti teme i pitanja o javnoj nabavi od Vašeg posebnog interesa o kojima želite razmijeniti mišljenja, odnosno postaviti upit djelatnicima Uprave za sustav javne nabave. Napomena: zbog ograničenog broja sudionika, iz svake je institucije moguće prijaviti najviše dvoje djelatnika i to samo za jedan termin najkasnije do četvrtka do13 sati. Prijave ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.