Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Obrazac DOH-Z se podnosi do 31. siječnja

Datum objave: 23.01.2019, misljenja.hr
Dohodak se fizičkim osobama koje obavljaju zajedničku djelatnost, npr. zajedničkog obrta utvrđuje kao razlika između primitaka koji su pritekli u poreznom razdoblju te izdataka koji su nastali u svezi s ostvarivanjem primitaka u istom poreznom razdoblju.
Nositelj zajedničke djelatnosti po isteku poreznog razdoblja (2018. godine) ispostavi Porezne uprave nadležnoj prema svome prebivalištu ili uobičajenom boravištu podnosi prijavu o utvrđenom dohotku od zajedničke djelatnosti (link). Obrazac DOH-Z ili prijava o utvrđenom dohotku od zajedničke djelatnosti podnosi se do 31. siječnja 2019. godine za 2018. godinu. Detaljnije za pretplatnike u "Može Vas zanimati" niže. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice