Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Okružnica o sastavljanju i predaji financijskih izvještaja proračuna, proračunskih i izvanproračunskih korisnika DP-a te proračunskih i izvanproračunskih korisnika proračuna JLP(R)S 1.1.-30.09.2020.

Datum objave: 07.10.2020, misljenja.hr
Okružnica o sastavljanju i predaji financijskih izvještaja proračuna, proračunskih i izvanproračunskih korisnika državnog proračuna te proračunskih i izvanproračunskih korisnika proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave za razdoblje od 1. siječnja do 30. rujna 2020. godine može se preuzeti kao dokument za preuzimanje (PDF) niže. Financijski izvještaji koji se sastavljaju za razdoblje od 1. siječnja do 30. rujna 2020. jesu: Izvještaj o prihodima i rashodima, primicima i izdacima na obrascu: PR-RAS, Izvještaj o obvezama na Obrascu: OBVEZE, Bilješke. Rokovi predaje financijskih izvještaja za razdoblje od 1. siječnja do 30. rujna 2020. jesu za: proračunske korisnike državnog proračuna i proračunske korisnike proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave 12. listopada 2020. konsolidirane financijske izvještaje razdjela državnog proračuna 15. listopada 2020. proračune jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave 12. listopada 2020. izvanproračunske korisnike državnog proračuna i izvanproračunske korisnike proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave 20. listopada 2020. Financijski izvještaji za razdoblje od 1. siječnja do 30. rujna 2020. predaju se FINA-i isključivo u elektroničkom obliku. Za izradu financijskih izvještaja obvezno je preuzimanje i korištenje najnovije verzije obrazaca u MS Excel formatu pod nazivom Obrasci financijskih izvještaja - proračun v ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice