Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Odluka o usvajanju dopuna Programa dodjele državnih potpora sektoru mora, prometa, prometne infrastrukture i povezanim djelatnostima u aktualnoj pandemiji COVID-a 19

Datum objave: 23.10.2020, misljenja.hr
Odluka o usvajanju dopuna Programa dodjele državnih potpora sektoru mora, prometa, prometne infrastrukture i povezanim djelatnostima u aktualnoj pandemiji COVID-a 19 objavljena je u Narodnim novinama br. 116/20., stupa na snagu 22. listopada 2020. godine. U Program su dodani cestovni prijevoznici robe po registraciji djelatnosti te poduzetnici koji imaju potpisane Ugovore o pružanju javnih usluga, a koji u svim ostalim odredbama zadovoljavaju uvjete propisane Programom. U Programu dodjele državnih potpora sektoru mora, prometa, prometne infrastrukture i povezanim djelatnostima u aktualnoj pandemiji COVID-a 19 (Narodne novine br. 77/20.):
- U točki III. stavku 1. iza riječi: »49.39 Ostali kopneni prijevoz (ne obuhvaća taksi službu)«, dodaju se riječi: »49.41. Cestovni prijevoz robe«.
Iza stavka 3. dodaje se novi stavak 4. koji glasi: »Prihvatljivim korisnicima smatraju se i oni poduzetnici koji imaju potpisane Ugovore o pružanju javnih usluga, a koji u svim ostalim odredbama zadovoljavaju uvjete propisane Programom. Davatelj potpore dužan je osigurati da navedeni korisnici potpora ovog Programa neće zaprimati prekomjernu naknadu uzimajući u obzir sve javne mjere koje koriste.«.
Dosadašnji stavci 4. i 5. postaju stavci 5. i 6.
- ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice