Hrvatski broj 1 za računovodstvo, poreze i doprinose.

Obrazac JOPPD za novčanu naknadu zbog neispunjenja kvote zapošljavanja osoba s invaliditetom može se predati danas

Datum objave: 02.03.2015, misljenja.hr
Porezna uprava obavijestila je na svojoj Internet stranici da je 28. veljače 2015. prilikom podnošenja Obrazaca JOPPD kojim se izvješćuje o novčanoj naknadi u slučaju neispunjenja kvota propisanih za zapošljavanje osoba s invaliditetom bilo određenih tehničkih problema.
Svi podnositelji Obrazaca JOPPD koji nisu mogli podnijeti Obrazac, mogu ga ponovno poslati najkasnije danas, u ponedjeljak 2. ožujka 2015. Danas primljeni obrasci smatrat će se da su predani u roku.
Korisnici usluge ePorezna trebaju provjeriti verziju XML sheme Obrasca jer se od 28.02.2015. godine koristi nova XML shema i samo prema toj shemi obrazac može biti predan.
Novu XML shemu možete preuzeti kao dokument za preuzimanje na kraju ove novosti. ...


Cjelovit sadržaj dostupan je pretplatnicima.

 

- Može Vas zanimati

×

Koristimo internetske kolačiće (cookies) kako bi Vam osigurali najbolje iskustvo i funkcionalnost portala. Kolačići su na ovom portalu namijenjeni isključivo legitimnoj svrsi, poput olakšavanja pružanja usluga. Doznajte više o tome klikom na „Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti“. Nastavkom korištenja portala prihvaćju se uvjeti korištenja i uporaba kolačića.

Povratak na vrh stranice